Anuluj swój plan

1. Przejdź do lewego dolnego rogu okna i kliknij swoje inicjały lub imię i nazwisko.

Anuluj swój plan

2. Wybierz opcję „Ustawienia konta”.

Anuluj swój plan

3. Kliknij opcję „Subskrypcja”, a następnie wybierz „Plan”.

4. Kliknij czerwony przycisk „Anuluj plan ”.

5. Na następnym ekranie możesz:

  • Przejść na tańszy plan
  • Podać powód anulowania
  • Anulować subskrypcję Filemail
  • Pozostać przy Filemail

Wrócić do strony z instrukcją obsługi

a
Anuluj swój plan - Filemail