Magazyn – Członkowie zespołu sprzątającego – Magazyn
Uwaga: Przed usunięciem nie pojawi się monit z prośbą o potwierdzenie.
1. Przejdź do lewego dolnego rogu okna i kliknij swoje inicjały lub imię i nazwisko.

2. Wybierz opcję „Ustawienia konta”.

3. Kliknij opcję „Pamięć zespołowa”.

4. Znajdź wybranego użytkownika.

5. Kliknij ikonę czyszczenia (pędzel) w kolumnie „Działania”.

6. Wybierz wiadomości zawierające pliki, które chcesz usunąć.

7. Kliknij opcję „Wyczyść zaznaczone”.
Wróć do strony instrukcji obsługi
