Zespół – Magazynowanie
1. Przejdź do lewego dolnego rogu okna i kliknij swoje inicjały lub imię i nazwisko.

2. Wybierz opcję „Ustawienia konta”.

3. Kliknij opcję „Pamięć zespołowa”.

4. Widok:
- Całkowite wykorzystanie przestrzeni dyskowej
- Limity przestrzeni dyskowej na użytkownika
- Indywidualne wykorzystanie

5. Dostępne opcje to:
- Zwiększenie przestrzeni dyskowej
- Oczyszczenie przestrzeni dyskowej dla określonych użytkowników
Wróć do strony z instrukcją obsługi
