Usuń konto
1. Przejdź do lewego dolnego rogu okna i kliknij swoje inicjały lub imię i nazwisko.

2. Wybierz opcję „Ustawienia konta”.

3. Kliknij „Profil”.

4. Przewiń na sam dół strony i kliknij opcję „Trwale usuń moje konto”.

5. Potwierdź, klikając opcję „Trwale usuń swoje konto”.
Wróć do strony z instrukcją obsługi
