Usuń przelew lub plik z przelewu
1. Kliknij opcję „Wysłane” na lewym pasku bocznym.

2. Wybierz żądaną sesję przelewu.

Aby usunąć cały transfer:
1. Kliknij przycisk „Więcej opcji” (trzy kropki).

2. Wybierz opcję „Usuń”.

Aby usunąć konkretny plik:
1. Najedź kursorem na plik na liście plików.

2. Kliknij ikonę kosza, aby usunąć plik.
Wróć do strony z instrukcją obsługi
