Przestrzeń dyskowa – wykorzystanie przez konto i członków zespołu
1. Przejdź do lewego dolnego rogu okna i kliknij swoje inicjały lub imię i nazwisko.

2. Wybierz opcję „Ustawienia konta”.

3. Kliknij opcję „Pamięć zespołowa”.

4. Na stronie wyświetla się:
- Całkowita ilość wykorzystanej przestrzeni dyskowej
- Wykorzystanie przez poszczególnych członków zespołu
- Wykorzystanie w stosunku do przydzielonych limitów
Wróć do strony z instrukcją obsługi
