Skladovanie – Skladovanie pre členov čističského tímu
Poznámka: Pred vymazaním sa nezobrazí žiadna výzva na potvrdenie.
1. Prejdite do ľavého dolného rohu okna a kliknite na svoje iniciály alebo meno.

2. Vyberte možnosť „Nastavenia účtu“.

3. Kliknite na položku „Team Storage“.

4. Vyhľadajte požadovaného používateľa.

5. Kliknite na ikonu čistenia (štetec) v stĺpci „Akcie“.

6. Vyberte správy obsahujúce súbory, ktoré chcete odstrániť.

7. Kliknite na „Vyčistiť vybrané“.
Vráťte sa na stránku s návodom na obsluhu
