Tím – Skladovanie
1. Prejdite do ľavého dolného rohu okna a kliknite na svoje iniciály alebo meno.

2. Vyberte možnosť „Nastavenia účtu“.

3. Kliknite na položku „Team Storage“.

4. Zobraziť:
- Celkové využitie úložného priestoru
- Limity úložného priestoru na používateľa
- Individuálne využitie

5. Možnosti zahŕňajú:
- Pridať viac úložného priestoru
- Vyčistiť úložisko pre konkrétnych používateľov
Vráťte sa na stránku s návodom na obsluhu
