Úložisko – využitie účtom a členmi tímu
1. Prejdite do ľavého dolného rohu okna a kliknite na svoje iniciály alebo meno.

2. Vyberte možnosť „Nastavenia účtu“.

3. Kliknite na položku „Team Storage“.

4. Na stránke sa zobrazuje:
- Celková využitá úložná kapacita
- Využitie jednotlivých členov tímu
- Využitie v porovnaní s pridelenými limitmi
Vráťte sa na stránku s návodom na prevádzku
