Odstrániť účet
1. Prejdite do ľavého dolného rohu okna a kliknite na svoje iniciály alebo meno.

2. Vyberte možnosť „Nastavenia účtu“.

3. Kliknite na položku „Profil“.

4. Prejdite na koniec stránky a kliknite na možnosť „Trvalo odstrániť môj účet“.

5. Potvrďte kliknutím na možnosť „Trvalo odstrániť váš účet“.
Vráťte sa na stránku s návodom na obsluhu
