Depolama – Temizlik Ekibi Üyeleri Deposu
Not: Silme işleminden önce herhangi bir onay mesajı görüntülenmez.
1. Pencerenin sol alt köşesine gidin ve baş harflerinize veya adınıza tıklayın.

2. Hesap ayarlarını seçin.

3. “Takım Depolama Alanı” seçeneğine tıklayın.

4. İstediğiniz kullanıcıyı bulun.

5. “Eylemler” sütununun altındaki temizleme simgesine (fırça) tıklayın.

6. Silmek istediğiniz dosyaları içeren mesajları seçin.

7. “Seçilenleri Temizle” seçeneğine tıklayın.
Kullanım kılavuzu sayfasına geri dönün
