Hesabı Sil
1. Pencerenin sol alt köşesine gidin ve baş harflerinize veya adınıza tıklayın.

2. Hesap ayarlarını seçin.

3. Profil seçeneğine tıklayın.

4. Sayfanın en altına kaydırın ve “Hesabımı kalıcı olarak sil” seçeneğine tıklayın.

5. “Hesabınızı kalıcı olarak sil” seçeneğine tıklayarak işlemi onaylayın.
İşlem kılavuzu sayfasına geri dönün
