Bir Aktarımdan Aktarımı veya Dosyayı Silme
1. Sol kenar çubuğundaki “Gönderilenler” seçeneğine tıklayın.

2. İstediğiniz aktarım oturumunu seçin.

Bir aktarımı tamamen silmek için:
1. “Diğer seçenekler ” düğmesine (üç nokta) tıklayın.

2. “Kaldır” seçeneğini seçin.

Belirli bir dosyayı silmek için:
1. Dosya listesindeki dosyanın üzerine fareyi getirin.

2. Dosyayı silmek için çöp kutusu simgesine tıklayın.
Kullanım kılavuzu sayfasına geri dönün
