Fjern en overførsel eller en fil fra en overførsel
1. Klik på »Sendt« i venstre sidepanel.

2. Vælg den ønskede overførselssession.

Sådan sletter du en hel overførsel:
1. Klik på knappen »Flere indstillinger« (de tre prikker).

2. Vælg »Fjern«.

Sådan sletter du en bestemt fil:
1. Hold markøren over filen i fillisten.

2. Klik på papirkurv-ikonet for at slette filen.
Gå tilbage til siden med betjeningsvejledningen
