Opbevaring – Brug af konto og teammedlemmer

1. Gå ned til venstre i vinduet og klik på dine initialer eller dit navn.

Opbevaring – Brug af konto og teammedlemmer

2. Vælg »Kontoindstillinger«.

Opbevaring – Brug af konto og teammedlemmer

3. Klik på »Team Storage«.

Opbevaring – Brug af konto og teammedlemmer

4. Siden viser:

  • Samlet lagerplads i brug
  • Det enkelte teammedlems forbrug
  • Forbrug i forhold til tildelte grænser

Gå tilbage til siden med driftsvejledningen

aStorage – Brug af konto og teammedlemmer