Opbevaring – Opbevaringsplads til medlemmer af oprydningsholdet
Bemærk: Der vises ingen bekræftelsesmeddelelse før sletningen.
1. Gå ned til venstre i vinduet og klik på dine initialer eller dit navn.

2. Vælg »Kontoindstillinger«.

3. Klik på »Team Storage«.

4. Find den ønskede bruger.

5. Klik på oprydningsikon et (penslen) under kolonnen »Handlinger«.

6. Vælg de beskeder, der indeholder de filer, der skal slettes.

7. Klik på »Ryd valgte«.
Gå tilbage til siden med betjeningsvejledningen
