Slet konto

1. Gå ned til venstre i vinduet og klik på dine initialer eller dit navn.

Slet konto

2. Vælg »Kontoindstillinger«.

Slet konto

3. Klik på »Profil«.

Slet konto

4. Rul ned til bunden og klik på »Slet min konto permanent«.

Slet konto

5. Bekræft ved at klikke på »Slet din konto permanent«.

Gå tilbage til siden med betjeningsvejledningen

Slet konto