Team – Opbevaring

1. Gå ned til venstre i vinduet og klik på dine initialer eller dit navn.

Team – Opbevaring

2. Vælg »Kontoindstillinger«.

Team – Opbevaring

3. Klik på »Team Storage«.

Team – Opbevaring

4. Visning:

  • Samlet lagerforbrug
  • Lagringsgrænser pr. bruger
  • Individuelt forbrug
Team – Opbevaring

5. Mulighederne omfatter:

  • Få mere lagerplads
  • Ryd op i lagerpladsen for bestemte brugere

Gå tilbage til siden med betjeningsvejledningen

Team – Opbevaring