Fjerne en overføring eller en fil fra en overføring
1. Klikk på «Sendt» i venstre sidefelt.

2. Velg ønsket overføringsøkt.

Slik sletter du en hel overføring:
1. Klikk på knappen «Flere alternativer » (tre prikker).

2. Velg «Fjern».

Slik sletter du en bestemt fil:
1. Hold musepekeren over filen i fillisten.

2. Klikk på papirkurvikonet for å slette filen.
Gå tilbake til siden med bruksanvisningen
