Oppbevaring – Oppryddingsgruppens medlemmer: Oppbevaring
Merk: Det vises ingen bekreftelsesmelding før slettingen.
1. Gå til nederst til venstre i vinduet og klikk på initialene eller navnet ditt.

2. Velg «Kontoinnstillinger».

3. Klikk på «Team Storage».

4. Finn den aktuelle brukeren.

5. Klikk på ryddeikonet (penselen) under kolonnen «Handlinger».

6. Velg meldingene som inneholder filene du vil slette.

7. Klikk på «Rydd opp i det valgte».
Gå tilbake til siden med bruksanvisningen
