Slett konto
1. Gå til nederst til venstre i vinduet og klikk på initialene eller navnet ditt.

2. Velg «Kontoinnstillinger».

3. Klikk på «Profil».

4. Bla ned til bunnen av siden og klikk på «Slett kontoen min permanent».

5. Bekreft ved å klikke på «Slett kontoen din permanent».
Gå tilbake til siden med bruksanvisningen
