Team – Lagring
1. Gå til nederst til venstre i vinduet og klikk på initialene eller navnet ditt.

2. Velg «Kontoinnstillinger».

3. Klikk på «Team Storage».

4. Visning:
- Totalt lagringsforbruk
- Lagringsgrenser per bruker
- Individuelt forbruk

5. Alternativene er:
- Legg til mer lagringsplass
- Rydd opp i lagringsplassen for bestemte brukere
Gå tilbake til siden med bruksanvisningen
