Slett konto

1. Gå til nederst til venstre i vinduet og klikk på initialene eller navnet ditt.

Slett konto

2. Velg «Kontoinnstillinger».

Slett konto

3. Klikk på «Profil».

Slett konto

4. Bla ned til bunnen av siden og klikk på «Slett kontoen min permanent».

Slett konto

5. Bekreft ved å klikke på «Slett kontoen din permanent».

Gå tilbake til siden med bruksanvisningen

Slett konto
Slett konto - Filemail