Hoe grote bestanden verzenden met Telegram

Telegram is een van de populairste berichtenapps ter wereld. Het is eenvoudig, snel, veilig en gratis. Telegram wint de laatste tijd aan populariteit als alternatief voor meer gevestigde chat-applicaties, vanwege de nadruk op privacy en veiligheid. Net als bij andere berichtenapplicaties kun je de app gebruiken om bestanden te delen, en we gaan in op hoe je grote bestanden kunt versturen met Telegram.

Een van de beste dingen van Telegram is dat het zeer veilig is. Berichten worden versleuteld met behulp van een geheime saus die vrijwel onmogelijk te kraken is. Bovendien is Telegram een van de weinige berichtenapps die end-to-end-encryptie bieden. Dit betekent dat je berichten volledig veilig zijn van verzender tot ontvanger.

Een ander groot voordeel van Telegram is de snelheid. Telegram is sneller dan SMS, en het is ook veel goedkoper. Telegram gebruikt een technologie genaamd "Data compressie" waardoor het erg snel is.
Telegram is ook zeer eenvoudig te gebruiken. De gebruikersinterface is gestroomlijnd en gemakkelijk te begrijpen. Tot slot is Telegram gratis te gebruiken. Er zijn geen abonnementskosten of verborgen kosten. Als je op zoek bent naar een snelle, veilige en eenvoudige berichten-app, dan is Telegram een goede keuze. Het is beschikbaar voor alle belangrijke platforms, waaronder iOS, Android, Windows en Mac.

Gratis overdracht tot 5 GB

Geen inschrijving vereist

veilige vergrendeling

Telegram beveiligingsfuncties

Telegram wordt geleverd met een aantal beveiligingsfuncties die het een geweldige keuze maken voor berichtenverkeer. Deze functies omvatten:
  • End-to-end encryptie: Telegram-berichten zijn van eind tot eind versleuteld. Dit betekent dat alleen de verzender en de ontvanger de berichten kunnen lezen. Zelfs Telegram kan de berichten niet lezen.
  • Geheime praatjes: Telegram biedt een functie genaamd "Geheime chats", dat zijn gecodeerde chats die zichzelf vernietigen na een bepaalde tijd.
  • Cloud-Based: Telegram-berichten worden opgeslagen in de cloud. Dit betekent dat je vanaf elk apparaat toegang hebt tot je berichten.
  • Open Source: Telegram is open source. Dit betekent dat iedereen de code kan controleren om er zeker van te zijn dat er geen veiligheidslekken zijn.
  • Verificatie in twee stappen: Telegram biedt tweestapsverificatie voor een extra beveiligingslaag.
  • Datacompressie: Telegram gebruikt datacompressie om berichten sneller te maken.
Zoals je kunt zien, biedt Telegram een aantal functies die het een geweldige keuze maken voor berichtenverkeer. Het is snel, veilig en eenvoudig te gebruiken. Als je op zoek bent naar een alternatief voor traditionele sms-berichten, is Telegram een goede keuze.
bestanden delen

Hoe bestanden delen in Telegram

Telegram biedt een aantal manieren om bestanden te delen met uw contacten. Je kunt bestanden delen via:
  • Telegram groepen: U kunt bestanden delen met maximaal 200 mensen in een Telegram-groep.
  • Geheime praatjes: U kunt bestanden delen met één persoon in een geheime chat. De bestanden zullen zichzelf vernietigen na een bepaalde tijd, waardoor ze perfect zijn voor het delen van gevoelige bestanden.
  • Wolk: U kunt bestanden delen met iedereen in uw contactenlijst. De bestanden worden opgeslagen in de cloud en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat. Het kan een geweldige manier zijn om grote bestanden met veel mensen te delen.
  • Directe berichtgeving: Je kunt ook bestanden delen met mensen in je contactenlijst via direct messaging, wat relatief eenvoudig is.
Bestanden delen is een van de beste dingen van Telegram. Het is eenvoudig om te doen, en het biedt veel flexibiliteit. Je kunt bestanden delen met groepen mensen, of met één persoon in een geheime chat. Je kunt bestanden ook in de cloud opslaan, zodat ze vanaf elk apparaat toegankelijk zijn.
Als je op zoek bent naar een messaging-app die het delen van bestanden aanbiedt, is Telegram een goede keuze. Het is eenvoudig te gebruiken en zeer flexibel.
beperkingen

Grenzen aan de bestandsgrootte van Telegram

Telegram heeft een limiet van 2 GB per bestand. Dit is een vrij hoge limiet, en is geschikt voor het verzenden van gecomprimeerde afbeeldingen, documenten en dat soort dingen. Echter, als je een bestand moet versturen dat groter is dan 2 GB, is er een workaround.

Dus, hoe kun je bestanden delen die groter zijn dan wat Telegram aankan? Laten we eens kijken naar enkele van de populairste methoden.

1. Bestanden splitsen in meerdere delen

Als je een bestand hebt dat groter is dan 2 GB, kun je het in meerdere delen splitsen en via Telegram versturen. Dit is relatief eenvoudig om te doen, en het is een populaire workaround voor grotere bestanden.
Dus, hoe kunt u uw bestanden in meerdere delen splitsen? Er zijn een paar verschillende manieren om dat te doen. U kunt een bestandssplitser zoals HJSplit of 7-Zip gebruiken. Of u kunt een bestandscompressietool zoals WinRAR of WinZip gebruiken om uw bestanden in kleinere delen te comprimeren.
Zodra je je bestanden in meerdere delen hebt gesplitst, kun je ze via Telegram versturen. Deze methode kost misschien wat werk, maar het is een goede manier om grote bestanden via de app te versturen.
comprimeer

2. Bestanden comprimeren

Een andere populaire workaround voor de bestandsgroottelimiet van Telegram is het comprimeren van uw bestanden. Dit kan worden gedaan met een bestandscompressietool zoals WinRAR of WinZip.
U kunt uw bestanden gemakkelijk comprimeren om ze kleiner te maken. Open het bestand in WinRAR of WinZip en selecteer "Toevoegen aan archief". Kies vervolgens een compressieniveau en klik op "OK".
Je bestanden zijn nu gecomprimeerd en klaar om via Telegram te versturen. Zorg ervoor dat de totale grootte van alle bestanden niet groter is dan 2 GB en je kunt aan de slag.
multi-platform apps

3. Cloud-gebaseerde oplossingen voor het delen van bestanden gebruiken, zoals Filemail

Als u een bestand moet delen dat groter is dan 2 GB, kunt u altijd een cloud-gebaseerde dienst voor het delen van bestanden gebruiken, wat een populaire workaround is.
Upload gewoon uw bestand naar de dienst en deel vervolgens de link met uw contacten. Zij kunnen het bestand dan rechtstreeks van de dienst downloaden.
Er zijn veel verschillende cloudservices voor het delen van bestanden beschikbaar, dus u zou er een moeten kunnen vinden die aan uw behoeften voldoet. Filemail is een van de populairste diensten waarmee u grote bestanden kunt delen, en het is heel gemakkelijk te gebruiken.
Filemail is een gratis dienst waarmee u zonder problemen grote bestanden kunt versturen. Het is eenvoudig te gebruiken, en het biedt veel functies. Filemail biedt 4 verschillende plannen, zodat u kunt kiezen voor het plan dat aan uw behoeften voldoet. Met het gratis plan kunt u bestanden tot 5 GB versturen, wat voor de meeste mensen meer dan genoeg is.
U kunt met een gerust hart grote bestanden delen via e-mail of een beveiligde link. Filemail wordt geleverd met een aantal functies, waaronder:
1. Beveiligde bestandsoverdrachten
Gegevensbeveiliging is voor veel mensen een grote zorg. Wanneer u gevoelige bestanden deelt, wilt u er zeker van zijn dat ze beschermd zijn. Filemail gebruikt SSL/TLS-codering om uw gegevens onderweg te beschermen. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn voor afluisteraars.
2. Volg uw gedeelde bestanden
Met Filemail kunt u gemakkelijk uw gedeelde bestanden volgen. Dit is een geweldige functie als u de status van een bestand moet bijhouden of als u moet controleren of het bestand is ontvangen.
3. Snelle overdrachten
Filemail gebruikt een op maat gemaakt UDP-overdrachtversnellingsprotocol. Dit zorgt ervoor dat uw bestanden snel worden overgedragen, zelfs als ze groot zijn.
4. In overeenstemming met de privacy
Met Filemail kunt u kiezen in welke regio u uw bestanden wilt opslaan. Met deze functie kunt u gemakkelijk voldoen aan de nationale regelgeving en het beleid van uw bedrijf.
5. Integratie van de website
Filemail kan gemakkelijk in uw website worden geïntegreerd met slechts één regel HTML-code. Met deze functie kunt u grote bestanden van uw klanten rechtstreeks op uw website ontvangen.
6. Aanpassing en branding
Desgewenst kunt u Filemail aanpassen aan uw merk. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw oplossing voor het delen van bestanden bij het imago van uw bedrijf past.
Kortom, Filemail is een uitstekende keuze voor wie grote bestanden moet delen. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. Ook de beveiligings- en nalevingsfuncties zijn uitstekend, iets wat veel mensen zullen waarderen. Probeer Filemail vandaag nog en ontdek hoe het u kan helpen om snel en gemakkelijk bestanden te delen.
oordeel

Conclusie

Telegram is een geweldige berichtenapp die veel flexibiliteit biedt. Je kunt bestanden delen met groepen mensen, of met één persoon in een privé-chat. Telegram biedt ook een aantal verschillende manieren om bestanden te delen, waaronder het delen van bestanden via de cloud, het comprimeren van bestanden en het splitsen van bestanden in meerdere delen.
Als u een bestand moet delen dat kleiner is dan 2 GB, kunt u een van de bovengenoemde methoden gebruiken. Als u echter grote bestanden moet verzenden, zijn cloudgebaseerde diensten voor het delen van bestanden de beste manier. Filemail biedt een aantal functies waarmee het zich onderscheidt van de rest, dus probeer het zeker eens.

Overdracht van bestanden van elke grootte

Professionele, zakelijke en bedrijfsplannen beschikbaar

Dutch