Peruuta tilauksesi

1. Siirry ikkunan vasempaan alakulmaan ja napsauta nimikirjaimiasi tai nimeäsi.

Peruuta tilauksesi

2. Valitse Tilin asetukset.

Peruuta tilauksesi

3. Napsauta ”Tilaus” ja valitse sitten ”Tilauspaketti”.

4. Napsauta punaista Peruuta tilaus -painiketta.

5. Seuraavalla näytöllä voit:

  • Vaihtaa halvempaan pakettiin
  • Ilmoittaa peruutuksen syyn
  • Peruuttaa Filemail-tilauksesi
  • Jatkaa Filemailin käyttöä

Palata käyttöohjeiden sivulle

a
Peruuta tilauksesi - Filemail