Poista tili
1. Siirry ikkunan vasempaan alakulmaan ja napsauta nimikirjaimiasi tai nimeäsi.

2. Valitse Tilin asetukset.

3. Napsauta Profiili.

4. Vieritä sivun loppuun ja napsauta ”Poista tilini pysyvästi”.

5. Vahvista valinta napsauttamalla ”Poista tilisi pysyvästi”.
Palaa käyttöohjeen sivulle
