Tallennustila – tilin ja tiimin jäsenten käyttö
1. Siirry ikkunan vasempaan alakulmaan ja napsauta nimikirjaimiasi tai nimeäsi.

2. Valitse Tilin asetukset.

3. Napsauta Team Storage.

4. Sivulla näkyy:
- Käytössä oleva tallennustila yhteensä
- Yksittäisten tiimin jäsenten käyttö
- Käyttö suhteessa varattuihin rajoihin
Palaa käyttöohjeen sivulle
