Varastointi – Siivousryhmän jäsenten varastointi
Huomautus: Ennen poistamista ei näy vahvistusviestiä.
1. Siirry ikkunan vasempaan alakulmaan ja napsauta nimikirjaimiasi tai nimeäsi.

2. Valitse Tilin asetukset.

3. Napsauta Team Storage.

4. Etsi haluamasi käyttäjä.

5. Napsauta puhdistuskuvaketta (harja) Toiminnot-sarakkeen alla.

6. Valitse ne viestit, jotka sisältävät poistettavat tiedostot.

7. Napsauta ”Puhdista valitut”.
Palaa käyttöohjeen sivulle
