Tiimi – Tallennus
1. Siirry ikkunan vasempaan alakulmaan ja napsauta nimikirjaimiasi tai nimeäsi.

2. Valitse Tilin asetukset.

3. Napsauta Team Storage.

4. Näkymä:
- Tallennustilan kokonaiskäyttö
- Käyttäjäkohtaiset tallennusrajoitukset
- Yksittäisen käyttäjän käyttö

5. Vaihtoehtoja ovat:
- Lisää tallennustilaa
- Tallennustilan puhdistaminen tietyille käyttäjille
Palaa käyttöohjeen sivulle
