Depozitare – Depozitarea echipamentelor membrilor echipei de curățenie
Notă: Nu apare nicio solicitare de confirmare înainte de ștergere.
1. Mergeți în partea din stânga jos a ferestrei și faceți clic pe inițialele sau numele dvs.

2. Selectați „Setări cont”.

3. Faceți clic pe „Spațiu de stocare al echipei”.

4. Găsiți utilizatorul dorit.

5. Faceți clic pe pictograma de curățare (pensulă) din coloana „Acțiuni”.

6. Selectați mesajele care conțin fișierele pe care doriți să le ștergeți.

7. Faceți clic pe „Curățare selecție”.
Reveniți la pagina manualului de utilizare
