Eliminarea unui transfer sau a unui fișier dintr-un transfer
1. Faceți clic pe „Trimise” în bara laterală din stânga.

2. Selectați sesiunea de transfer dorită.

Pentru a șterge un transfer întreg:
1. Faceți clic pe butonul „Mai multe opțiuni” (trei puncte).

2. Selectați „Eliminare”.

Pentru a șterge un anumit fișier:
1. Treceți cu cursorul peste fișierul din lista de fișiere.

2. Faceți clic pe pictograma coșului de gunoi pentru a șterge fișierul.
Reveniți la pagina cu manualul de utilizare
