Șterge contul

1. Mergeți în colțul din stânga jos al ferestrei și faceți clic pe inițialele sau numele dumneavoastră.

Șterge contul

2. Selectați „Setări cont”.

Șterge contul

3. Faceți clic pe „Profil”.

Șterge contul

4. Derulați până jos și faceți clic pe „Ștergeți definitiv contul meu”.

Șterge contul

5. Confirmați făcând clic pe „Ștergeți definitiv contul”.

Reveniți la pagina cu manualul de utilizare

Șterge contul