Plan de actualizare

1. Mergeți în colțul din stânga jos al ferestrei și faceți clic pe inițialele sau numele dumneavoastră.

Plan de actualizare

2. Selectați „Setări cont”.

Plan de actualizare

3. Faceți clic pe „Abonament”, apoi pe „Plan”.

Plan de actualizare

4. Faceți clic pe „Schimbă planul”.

5. Selectați planul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

 

Reveniți la pagina cu manualul de utilizare

Plan de actualizare