Stocare – Utilizarea de către cont și membrii echipei

1. Mergeți în colțul din stânga jos al ferestrei și faceți clic pe inițialele sau numele dvs.

Stocare – Utilizarea de către cont și membrii echipei

2. Selectați „Setări cont”.

Stocare – Utilizarea de către cont și membrii echipei

3. Faceți clic pe „Spațiu de stocare al echipei”.

Stocare – Utilizarea de către cont și membrii echipei

4. Pagina afișează:

  • Spațiul total de stocare utilizat
  • Utilizarea individuală a membrilor echipei
  • Utilizare în raport cu limitele alocate

Reveniți la pagina manualului de operațiuni

aStorage – Utilizarea contului și a membrilor echipei