Εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android

Δωρεάν για να μοιραστείτε αρχεία έως 5 GB

Filemail εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android

Τι είναι το Filemail;

Το Filemail είναι ένα cloud-based υπηρεσία μεταφοράς αρχείων όπου μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας και στη συνέχεια να τα μοιραστείτε με άλλους. Προσφέρουμε εγγενείς εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής μεταφοράς αρχείων για Android, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία με τον τρόπο σας.

Δεν έχουμε περιορισμούς ως προς το μέγεθος των αρχείων που μπορείτε να στείλετε, ούτε ως προς τον αριθμό των λήψεων, τον αριθμό των παραληπτών ή το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται.

Μοιραστείτε με οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή

Το Filemail επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία με οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή την τοποθεσία τους. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν αρχεία μέσω της εφαρμογής Android και στη συνέχεια να τα μοιράζονται μέσω email ή ενός συνδέσμου κοινής χρήσης. Αυτό καθιστά την κοινή χρήση αρχείων εύκολη και ευέλικτη.

Με τη δωρεάν υπηρεσία μας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής μεταφοράς αρχείων Android, μπορείτε να μοιραστείτε έως και 5 GB. Με έναν λογαριασμό επί πληρωμή μπορείτε να μοιράζεστε μεγαλύτερα αρχεία και να λαμβάνετε διάφορα πλεονεκτήματα, όπως αποθήκευση 1 TB, προσαρμοσμένο υπο-τομέα, δυνατότητες δημιουργίας εμπορικού σήματος και πολλά άλλα.

Πώς να στείλετε αρχεία

Σε μόλις 3 Εύκολα Βήματα

Βήμα 1 Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
1. Εισάγετε τη διεύθυνση email

Ξεκινήστε την εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android και επιλέξτε New. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προοριζόμενου παραλήπτη, ένα θέμα και ένα προαιρετικό μήνυμα.

Βήμα 2 Επισυνάψτε εικόνες
2. Επισυνάψτε αρχεία

Επιλέξτε Προσθήκη αρχείων. Μεταβείτε στα αρχεία που θέλετε να στείλετε και επισυνάψτε τα επισημαίνοντας ένα ή περισσότερα αρχεία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε φακέλους αν θέλετε.

Βήμα 3 Πατήστε Αποστολή
3. Μεταφορά αρχείων

Αφού επισυνάψετε τα απαιτούμενα αρχεία, πατήστε το μπλε εικονίδιο του αεροπλάνου στην επάνω δεξιά γωνία. Επιλέξτε αν θέλετε να μοιραστείτε τα αρχεία για 1 ημέρα ή 1 εβδομάδα και, στη συνέχεια, πατήστε Αποστολή.

Πώς να λάβετε αρχεία

Οι παραλήπτες σας δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν την εφαρμογή

Βήμα 1 Ειδοποίηση παραλήπτη
1. Λάβετε email από το Filemail
Όταν τα αρχεία έχουν μεταφορτωθεί στο cloud του Filemail, αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους προβλεπόμενους παραλήπτες των αρχείων. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία και ένα κοινόχρηστος σύνδεσμος λήψης για να λάβετε τα αρχεία.
Βήμα 2 Στη σελίδα λήψης
2. Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης

Ο σύνδεσμος στο email θα τους μεταφέρει στη σελίδα λήψης. Σε αυτή τη σελίδα, θα υπάρχουν μικρογραφίες προεπισκόπησης των αρχείων σας. Ο παραλήπτης απλώς κάνει κλικ στο κουμπί Λήψη αρχείων για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

Αποθηκευμένη εικόνα γάτας
3. Αποθήκευση και πρόσβαση σε αρχεία

Τα αρχεία σας θα μεταφορτωθούν στη συσκευή του παραλήπτη. Μόλις αποθηκευτεί τοπικά, ο παραλήπτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του αρχείου χωρίς καμία απώλεια ποιότητας σε σχέση με την αρχική έκδοση.

Οφέλη από τη χρήση της εφαρμογής μεταφοράς αρχείων Android

Για δωρεάν και επί πληρωμή χρήστες

χωρίς διαφημίσεις

Χωρίς διαφημίσεις

Δεν σας εμφανίζουμε ενοχλητικές διαφημίσεις που επιβραδύνουν τη διαδικασία, ούτε σας εμποδίζουμε να μοιραστείτε τα αρχεία σας.

παρακολούθηση παράδοσης
Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Σας ενημερώνουμε όταν τα αρχεία σας έχουν μεταφορτωθεί και όταν οι παραλήπτες σας έχουν πρόσβαση σε αυτά.

ασφάλεια και συμμόρφωση
Ασφαλής μεταφορά αρχείων

Σαρώνουμε όλα τα αρχεία με λογισμικό προστασίας από ιούς και κρυπτογραφούμε τις μεταφορές δεδομένων, ώστε τα αρχεία σας να είναι προστατευμένα.

Λήψη μεγάλων αρχείων χωρίς απώλεια ποιότητας

Διατήρηση της ποιότητας

Δεν περικόπτουμε ούτε συμπιέζουμε τα αρχεία σας, οπότε αυτό που θέλετε να στείλετε είναι αυτό που θα λάβουν οι παραλήπτες σας.

όχι περιορισμένη ταχύτητα μεταφοράς

Πλήρης ταχύτητα μεταφοράς

Δεν περιορίζουμε τους ρυθμούς μεταφοράς των χρηστών της δωρεάν υπηρεσίας μας, ούτε χρησιμοποιούμε υποβαθμισμένους διακομιστές για την εξυπηρέτησή σας.

λήψη μεγάλων αρχείων
Απεριόριστος διαμοιρασμός

Δεν περιορίζουμε τι μοιράζεστε, καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς το πόσες φορές κατεβάζετε αρχεία, ούτε ως προς το μέγεθος του εύρους ζώνης που χρησιμοποιείται.

Θέλετε να στείλετε μεγαλύτερα αρχεία; Αποκτήστε μια συνδρομή Filemail

Μερικά κυριότερα σημεία από τα πληρωμένα προγράμματά μας

απεριόριστο
Αποστολή αρχείων οποιουδήποτε μεγέθους

Με έναν λογαριασμό επί πληρωμή, ιδίως ένα Επιχείρηση ή Επιχείρηση λογαριασμό, μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους.

περισσότερη αποθήκευση
Αποθήκευση 1 TB
Με τους λογαριασμούς Pro και Business θα έχετε 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud για να αποθηκεύετε τα κοινόχρηστα αρχεία σας.
προσαρμοσμένο υποτομέα
Προσαρμοσμένο υπο-τομέας

Οι χρήστες επί πληρωμή λαμβάνουν ένα προσαρμοσμένο υπο-τομέα που μπορούν να ονομάσουν ό,τι θέλουν.

προσαρμόστε το
Επώνυμος λογαριασμός

Χρησιμοποιήστε τα χρώματα, το λογότυπο και τις εικόνες φόντου σας για να προσαρμόστε το  το λογαριασμό σας, για να ταιριάζει με το brand σας.

Μάθετε περισσότερα για το τι προσφέρουν τα πληρωμένα μας προγράμματα

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από το Android σε μια άλλη πλατφόρμα;

Είναι εύκολο να μεταφέρετε αρχεία από το Android σε χρήστες διαφορετικής πλατφόρμας χρησιμοποιώντας το Filemail. Η διαδικασία δεν αλλάζει ανεξάρτητα από τη συσκευή ή την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Filemail Android, ξεκινήστε την, βάλτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή. Τα αρχεία σας θα αποθηκευτούν στο Cloud μας και οι προοριζόμενοι παραλήπτες θα λάβουν ένα email με έναν σύνδεσμο για να κατεβάσουν τα αρχεία σας. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κάνουν κλικ στο Λήψη για να αποθηκεύσουν τα αρχεία στη συσκευή τους.

Σε ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμο το Filemail;

Το Filemail δεν είναι απλώς μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android. Είμαστε cross-platform και καλύπτουμε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πλατφόρμα για να μοιραστείτε με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Όσον αφορά το Android, μπορούμε να προσφέρουμε τις ακόλουθες δυνατότητες μεταφοράς:

  1. Android σε Android
  2. Android σε iPhone
  3. Android σε Mac
  4. Android σε Windows
  5. Android σε Linux

Πώς μπορώ να στείλω περισσότερα από 5 GB;

Για να μοιραστείτε περισσότερα από 5 GB ή αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 5 GB, θα πρέπει να συνάψετε ένα συνδρομή επί πληρωμή.

Ποια είναι τα όρια της δωρεάν υπηρεσίας μας;

  1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μόνο δύο φορές την ημέρα.
  2. Μπορείτε να στείλετε μόνο μέχρι 5 GB.
  3. Τα αρχεία σας αποθηκεύονται μόνο για 7 ημέρες.

Ποιους τύπους αρχείων μπορώ να μοιραστώ;

Μπορείτε να μοιραστείτε οποιονδήποτε τύπο αρχείου, μπορούμε να το χειριστούμε. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι δεν επιτρέπουμε αρχεία που παραβιάζουν τους Όρους Υπηρεσίας μας.

Τι σκέφτονται οι χρήστες μας

Αξιολογήσεις εφαρμογών για κινητά

iOS App Store
15.4k Βαθμολογία: 4.57
4.57/5
Google Play Store
7.78k Βαθμολογία: 4.5
4.5/5

Μαρτυρίες

Το Filemail είναι η καλύτερη υπηρεσία αποστολής και λήψης αρχείων που έχουμε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής! Έχουμε δοκιμάσει πολλές άλλες και όλες έχασαν το στόχο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ το Filemail έχει πραγματικά "παραδώσει". Η συνολική ευελιξία, οι ταχύτητες μεταφοράς, οι χωρητικότητες αρχείων, τα άλλα χαρακτηριστικά, ο χρόνος λειτουργίας και η ασφάλεια ήταν αστρικά - σας ευχαριστούμε Filemail!
Καλλιτεχνικά μέσα
Το Filemail είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για την αποστολή μεγάλων αρχείων. Ορισμένοι από τους πελάτες μου έχουν εντυπωσιαστεί τόσο πολύ με το Filemail όταν έλαβαν τα βίντεό μου που άρχισαν να το χρησιμοποιούν για τις δικές τους επιχειρήσεις.
Deborah Alvino, CLVS (Coastal Legal Video)
Χρησιμοποιώ το Filemail εδώ και χρόνια και είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης μου για την παράδοση αρχείων στους πελάτες μου σε όλο τον κόσμο. Οι βελτιώσεις και οι βελτιώσεις που έχουν αναπτυχθεί με την πάροδο των ετών καθιστούν το Filemail μια υπηρεσία μεταφοράς αρχείων παγκόσμιας κλάσης.
Kyle Laughlin, Βίντεο γάμου "I Do"

Μερικοί από τους πελάτες μας

Κατεβάστε την εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android

Μοιραστείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας χωρίς διαφημίσεις που σπαταλούν χρόνο

Greek