Android Bestandsoverdracht App

Gratis Bestanden Delen Tot 5 GB

Filemail android bestandsoverdracht app

Wat Is Filemail?

Filemail is een cloud-gebaseerde dienst voor bestandsoverdracht waar je je bestanden kunt uploaden en ze vervolgens kunt delen met anderen. We bieden native apps voor alle belangrijke platforms, inclusief een bestandsoverdracht-app voor Android, zodat je bestanden op jouw manier kunt delen.

We hebben geen beperkingen op de grootte van de bestanden die je kunt verzenden en geen limieten op het aantal downloads, het aantal ontvangers of de gebruikte hoeveelheid bandbreedte.

Delen met iedereen op elk apparaat

Met Filemail kunnen gebruikers bestanden delen met iedereen, ongeacht hun apparaat of locatie. Gebruikers kunnen bestanden uploaden via onze Android app en ze vervolgens delen via e-mail of een deelbare link. Dit maakt het delen van bestanden eenvoudig en veelzijdig.

Met onze gratis dienst, die u kunt gebruiken via een browser of onze Android-app voor bestandsoverdracht, kunt u maximaal 5 GB delen. Met een betaalde account kunt u grotere bestanden delen en krijgt u verschillende voordelen, zoals 1 TB opslag, een aangepast subdomein, brandingmogelijkheden en nog veel meer.

Hoe Bestanden Verzenden

In Slechts 3 Eenvoudige Stappen

Stap 1 Voer e-mailadres in
1. Voer E-Mailadres In

Start de Android bestandsoverdracht app en selecteer Nieuw. Voer uw e-mailadres, het e-mailadres van de beoogde ontvanger, een onderwerp en een optioneel bericht in.

Stap 2 Afbeeldingen bijvoegen
2. Bestanden bijvoegen

Selecteer Bestanden toevoegen. Ga naar de bestanden die u wilt verzenden en voeg ze toe door een of meer bestanden te markeren. U kunt desgewenst ook mappen selecteren.

Stap 3 Druk op Verzenden
3. Overdracht Van Bestanden

Zodra u de gewenste bestanden hebt bijgevoegd, drukt u op het blauwe papieren vliegtuigje in de rechterbovenhoek. Selecteer of u bestanden voor 1 dag of 1 week wilt delen en klik dan op Verzenden.

Hoe Bestanden Te Ontvangen

Uw Ontvangers Hoeven De App Niet Te Installeren

Stap 1 Ontvanger In kennis gesteld
1. E-mail ophalen bij Filemail
Wanneer bestanden zijn geüpload naar de Filemail-cloud, wordt een e-mail gestuurd naar de beoogde ontvangers van de bestanden. De e-mail bevat informatie over de bestanden en een deelbare download link om de bestanden te krijgen.
Stap 2 op de downloadpagina
2. Bezoek de downloadpagina

De link in de e-mail brengt hen naar uw downloadpagina. Op deze pagina staan miniatuurvoorbeelden van uw bestanden. De ontvanger klikt gewoon op de knop Bestanden downloaden om het downloadproces te starten.

Opgeslagen kat afbeelding
3. Bestanden opslaan en openen

Uw bestanden worden gedownload naar het apparaat van de ontvanger. Eenmaal lokaal opgeslagen, heeft de ontvanger toegang tot de inhoud van het bestand zonder kwaliteitsverlies ten opzichte van de oorspronkelijke versie.

Voordelen Van Het Gebruik Van Onze Android Bestandsoverdracht App

Voor Gratis En Betaalde Gebruikers

reclamevrij

Geen Advertenties

Wij tonen u geen opdringerige advertenties die het proces vertragen, noch staan wij u in de weg bij het delen van uw bestanden.

volgen van de levering
Realtime Updates

Wij laten u weten wanneer uw bestanden zijn geüpload en wanneer ze door uw ontvangers zijn geopend.

veiligheid en naleving
Beveiligde Bestandsoverdracht

Wij scannen alle bestanden met anti-virussoftware en versleutelen gegevensoverdrachten, zodat uw bestanden beschermd zijn.

Grote bestanden ontvangen zonder kwaliteitsverlies

Kwaliteit Behouden

Wij knippen of comprimeren uw bestanden niet, dus wat u wilt verzenden is wat uw ontvangers zullen ontvangen.

geen beperkte overdrachtssnelheid

Volledige Overdrachtsnelheid

Wij beperken de overdrachtssnelheden van onze gratis gebruikers niet, noch gebruiken wij ondermaatse servers om u van dienst te zijn.

grote bestanden ontvangen
Onbeperkt Delen

Wij stellen geen beperkingen aan wat u deelt, aangezien er geen beperkingen zijn op het aantal keren dat bestanden worden gedownload, noch op de hoeveelheid bandbreedte die wordt gebruikt.

Wilt u grotere bestanden verzenden? Neem een Filemail-abonnement

Enkele Hoogtepunten Uit Onze Betaalde Plannen

onbeperkt
Verstuur Bestanden Van Elke Grootte

Met een betaalde account, met name een Business of Onderneming account, kunt u bestanden van elke grootte delen.

meer opslag
1 TB Opslag
Met zowel onze Pro als Business accounts krijgt u 1 TB cloud-opslag om uw gedeelde bestanden op te slaan.
aangepast subdomein
Aangepast Subdomein

Betalende gebruikers krijgen een aangepast subdomein dat ze kunnen noemen wat ze willen.

aanpassen
Merkwaardige Rekening

Gebruik uw kleuren, logo en achtergrondafbeeldingen om aanpassen  uw account, om bij uw merk te passen.

Lees Meer Over Wat Onze Betaalde Plannen bieden

Veel Gestelde Vragen

Hoe bestanden overzetten van Android naar een ander platform?

Het is eenvoudig om bestanden van Android over te zetten naar gebruikers van een ander platform met behulp van Filemail. Het proces verandert niet, ongeacht het apparaat of platform dat u gebruikt. Installeer gewoon de Filemail Android file transfer app, start deze, voer uw e-mailadres in, selecteer de bestanden die u wilt delen en klik vervolgens op Verzenden. Uw bestanden worden opgeslagen in onze Cloud, en de beoogde ontvangers krijgen een e-mail met een link om uw bestanden te downloaden. Zij hoeven alleen maar op Download te klikken om de bestanden op hun apparaat op te slaan.

Op welke platforms is Filemail beschikbaar?

Filemail is niet alleen een Android app voor bestandsoverdracht. Wij zijn platformoverschrijdend en dekken alle belangrijke platformen. Dit betekent dat u elk platform kunt gebruiken om te delen met elk ander platform. In termen van Android, kunnen we de volgende overdrachtmogelijkheden bieden:

  1. Android naar Android
  2. Android naar iPhone
  3. Android naar Mac
  4. Android naar Windows
  5. Android naar Linux

Hoe kan ik meer dan 5 GB versturen?

Als u meer dan 5 GB of bestanden die groter zijn dan 5 GB wilt delen, moet u een betaald abonnement.

Wat zijn de beperkingen van onze gratis dienst?

  1. Je kunt de dienst maar twee keer per dag gebruiken.
  2. Je kunt maximaal 5 GB versturen.
  3. Uw bestanden worden slechts 7 dagen bewaard.

Welke bestandstypen kan ik delen?

U kunt elk type bestand delen, wij kunnen het aan. Maar let op, we staan geen bestanden toe die onze Servicevoorwaarden schenden.

Wat Onze Gebruikers Denken

Beoordelingen Van Mobiele Apps

iOS App Store
15.4k Beoordeling: 4.57
4.57/5
Google Play Store
7.78k Beoordeling: 4.5
4.5/5

Getuigenissen

Filemail is verreweg de beste allround dienst voor het verzenden en ontvangen van bestanden die wij hebben gebruikt! We hebben talloze anderen geprobeerd en ze misten allemaal op de een of andere manier het merk, waar Filemail echt "leverde". De algemene veelzijdigheid, overdrachtssnelheden, bestandscapaciteiten, andere functies, up-time en beveiliging zijn uitstekend - dank u Filemail!
Artistieke media
Filemail is de gemakkelijkste en snelste manier om grote bestanden te versturen. Sommige van mijn klanten waren zo onder de indruk van Filemail dat ze het voor hun eigen bedrijf zijn gaan gebruiken.
Deborah Alvino, CLVS (Coastal Legal Video)
Ik gebruik Filemail al jaren en het is mijn vertrouwde partner bij het leveren van bestanden aan mijn klanten wereldwijd. De uitbreidingen en verbeteringen die in de loop der jaren zijn ontwikkeld, maken van Filemail een dienst voor bestandsoverdracht van wereldklasse.
Kyle Laughlin, "I Do" Trouwvideo's

Enkele Van Onze Klanten

Download Onze Android App Voor Bestandsoverdracht

Deel Inhoud Van Hoge Kwaliteit Zonder Tijdverspillende Advertenties

Dutch