Aplicație De Transfer De Fișiere Android

Gratuit Pentru A Partaja Fișiere De Până La 5 GB

Aplicație de transfer de fișiere Filemail android

Ce Este Filemail?

Filemail este o aplicație de tip cloud-based serviciu de transfer de fișiere unde vă puteți încărca fișierele și apoi le puteți partaja cu alții. Oferim aplicații native pentru toate platformele majore, inclusiv o aplicație de transfer de fișiere pentru Android, astfel încât să puteți partaja fișiere în felul dumneavoastră.

Nu avem nicio restricție privind dimensiunea fișierelor pe care le puteți trimite și nicio limită privind numărul de descărcări, numărul de destinatari sau cantitatea de lățime de bandă utilizată.

Partajați cu oricine și pe orice dispozitiv

Filemail permite utilizatorilor să partajeze fișiere cu oricine, indiferent de dispozitivul sau locația acestora. Utilizatorii pot încărca fișiere prin intermediul aplicației noastre pentru Android, apoi le pot partaja prin e-mail sau printr-un link partajabil. Acest lucru face ca partajarea fișierelor să fie ușoară și versatilă.

Cu serviciul nostru gratuit, pe care îl puteți utiliza prin intermediul unui browser sau al aplicației noastre de transfer de fișiere pentru Android, puteți partaja până la 5 GB. Cu un cont plătit puteți partaja fișiere mai mari și primiți mai multe beneficii, cum ar fi 1 TB de stocare, un subdomeniu personalizat, capacități de branding și multe altele.

Cum Să Trimiteți fișiere

În Doar 3 Pași Simpli

Pasul 1 Introduceți adresa de e-mail
1. Introduceți adresa de e-mail

Porniți aplicația de transfer de fișiere Android și selectați New (Nou). Introduceți adresa dvs. de e-mail, adresa de e-mail a destinatarului, un subiect și un mesaj opțional.

Pasul 2 Atașați imagini
2. Atașați fișiere

Selectați Add Files (Adăugare fișiere). Mergeți la fișierele pe care doriți să le trimiteți și atașați-le prin evidențierea unuia sau mai multor fișiere. De asemenea, dacă doriți, puteți selecta foldere.

Pasul 3 Apăsați Trimite
3. Transfer de fișiere

După ce ați atașat fișierele necesare, apăsați pe pictograma albastră a avionului de hârtie din colțul din dreapta sus. Selectați dacă doriți să partajați fișierele pentru 1 zi sau 1 săptămână, apoi faceți clic pe Send (Trimitere).

Cum Să Primiți Fișiere

Destinatarii Dvs. Nu Trebuie Să Instaleze Aplicația

Pasul 1 Destinatarul notificat
1. Obțineți e-mail de la Filemail
Atunci când fișierele au fost încărcate în cloud-ul Filemail, un e-mail este trimis destinatarilor fișierelor. E-mailul va împărtăși informații despre fișiere și un link de descărcare partajabil pentru a obține fișierele.
Pasul 2 pe pagina de descărcare
2. Vizitați pagina de descărcare

Linkul din e-mail îi va duce la pagina de descărcare. Pe această pagină vor fi afișate imagini în miniatură ale fișierelor dumneavoastră. Destinatarul trebuie doar să facă clic pe butonul Download Files (Descărcare fișiere) pentru a începe procesul de descărcare.

Imaginea pisicii salvată
3. Salvarea și accesarea fișierelor

Fișierele dvs. vor fi descărcate pe dispozitivul destinatarului. Odată salvat la nivel local, destinatarul poate accesa conținutul fișierului fără nicio pierdere de calitate față de versiunea originală.

Beneficiile Utilizării Aplicației Noastre De Transfer De Fișiere Android

Pentru Utilizatorii Gratuiți Şi Plătiți

fără reclame

Fără Anunțuri

Nu vă arătăm reclame intruzive care încetinesc procesul și nici nu vă împiedică să vă partajați fișierele.

urmărirea livrării
Actualizări În Timp Real

Vă anunțăm când fișierele dvs. au fost încărcate și când au fost accesate de către destinatarii dvs.

securitate și conformitate
Transfer Securizat De Fișiere

Scanăm toate fișierele cu un software antivirus și criptăm transferurile de date, astfel încât fișierele dvs. să fie protejate.

Primiți fișiere mari fără a pierde calitatea

Păstrarea Calității

Nu tăiem și nici nu comprimăm fișierele, astfel încât ceea ce doriți să trimiteți este ceea ce vor primi destinatarii dumneavoastră.

fără viteză de transfer limitată

Viteza De Transfer Completă

Nu restricționăm ratele de transfer ale utilizatorilor serviciilor noastre gratuite și nici nu folosim servere de calitate inferioară pentru a vă oferi servicii.

primiți fișiere mari
Partajare Nelimitată

Nu restricționăm ceea ce partajați, deoarece nu există restricții cu privire la numărul de descărcări de fișiere și nici la cantitatea de lățime de bandă utilizată.

Doriți să trimiteți fișiere mai mari? Obțineți un abonament Filemail

Câteva Aspecte Importante Din Planurile Noastre Plătite

nelimitat
Trimiteți Fișiere De Orice Dimensiune

Cu un cont plătit, în special un Afaceri sau Întreprindere puteți partaja fișiere de orice dimensiune.

mai multă stocare
1 TB De Stocare
Atât cu conturile Pro, cât și cu cele Business, veți primi 1 TB de stocare în cloud pentru a vă salva fișierele partajate.
subdomeniu personalizat
Subdomeniu Personalizat

Utilizatorii plătiți primesc un subdomeniu personalizat pe care o pot numi cum doresc.

personalizați
Cont De Marcă

Utilizați culorile, logo-ul și imaginile de fundal pentru a personalizați  contul dumneavoastră, pentru a se potrivi cu marca dumneavoastră.

Aflați Mai Multe Despre Ceea Ce Oferă Planurile Noastre Plătite

Cum să transferați fișiere de pe Android pe o altă platformă?

Este ușor să transferați fișiere de pe Android către utilizatorii unei alte platforme utilizând Filemail. Procesul nu se schimbă indiferent de dispozitivul sau platforma pe care o utilizați. Trebuie doar să instalați aplicația de transfer de fișiere Filemail pentru Android, să o porniți, să introduceți adresa de e-mail, să selectați fișierele pe care doriți să le partajați, apoi să faceți clic pe Send (Trimitere). Fișierele dvs. vor fi stocate în Cloud, iar destinatarii vor primi un e-mail cu un link pentru a descărca fișierele. Tot ce trebuie să facă este să dea clic pe Download (Descărcare) pentru a salva fișierele pe dispozitivul lor.

Pe ce platforme este disponibil Filemail?

Filemail nu este doar o aplicație de transfer de fișiere pentru Android. Suntem cross-platform, acoperind toate platformele majore. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza orice platformă pentru a partaja cu orice altă platformă. În ceea ce privește Android, putem oferi următoarele capacități de transfer:

  1. De la Android la Android
  2. De la Android la iPhone
  3. De la Android la Mac
  4. De la Android la Windows
  5. De la Android la Linux

Cum pot trimite mai mult de 5 GB?

Pentru a partaja mai mult de 5 GB sau fișiere mai mari de 5 GB, va trebui să încheiați un contract de abonament plătit.

Care sunt limitele serviciului nostru gratuit?

  1. Puteți utiliza serviciul doar de două ori pe zi.
  2. Puteți trimite doar până la 5 GB.
  3. Fișierele dvs. sunt stocate doar pentru 7 zile.

Ce tipuri de fișiere pot partaja?

Puteți partaja orice tip de fișier, noi ne putem ocupa de el. Cu toate acestea, rețineți că nu permitem niciun fișier care încalcă Termenii noștri de utilizare.

Ce Cred Utilizatorii Noștri

Ratinguri Pentru Aplicații Mobile

Magazin de aplicații iOS
15.4k Rating: 4.57
4.57/5
Magazin Google Play
7.78k Rating: 4.5
4.5/5

Mărturii

Filemail este cel mai bun serviciu de trimitere și primire de fișiere pe care l-am folosit de departe! Am încercat numeroase alte servicii și toate au ratat într-un fel sau altul, în timp ce Filemail a "livrat" cu adevărat. Versatilitatea generală, vitezele de transfer, capacitățile fișierelor, alte caracteristici, timpul de funcționare și securitatea au fost extraordinare - mulțumesc Filemail!
Media artistică
Filemail este cel mai simplu și mai rapid mod de a trimite fișiere mari. Unii dintre clienții mei au fost atât de impresionați de Filemail atunci când au primit videoclipurile mele, încât au început să îl folosească pentru propriile lor afaceri.
Deborah Alvino, CLVS (Video Legal Coastal)
Folosesc Filemail de ani de zile și a fost partenerul meu de încredere în livrarea de fișiere către clienții mei din întreaga lume. Îmbunătățirile și îmbunătățirile care au fost dezvoltate de-a lungul anilor fac din Filemail un serviciu de transfer de fișiere de clasă mondială.
Kyle Laughlin, "Da" Videoclipuri de nuntă

Câțiva Dintre Clienții Noștri

Descărcați Aplicația Noastră De Transfer De Fișiere Pentru Android

Împărtășiți Conținut De Înaltă Calitate Fără Reclame Care Irosesc Timpul

Romanian