Förvaring – Förvaring för medlemmarna i städgruppen
Obs! Det visas ingen bekräftelsefråga innan raderingen genomförs.
1. Gå till det nedre vänstra hörnet av fönstret och klicka på dina initialer eller ditt namn.

2. Välj Kontoinställningar.

3. Klicka på Team Storage.

4. Leta reda på den önskade användaren.

5. Klicka på rensningsikonen (penseln) under kolumnen Åtgärder.

6. Markera de meddelanden som innehåller filer som ska raderas.

7. Klicka på ”Rensa valda”.
Gå tillbaka till sidan med bruksanvisningen
