Team – Lagring
1. Gå till det nedre vänstra hörnet av fönstret och klicka på dina initialer eller ditt namn.

2. Välj Kontoinställningar.

3. Klicka på Team Storage.

4. Visa:
- Total lagringsanvändning
- Lagringsgränser per användare
- Individuell användning

5. Alternativen är följande:
- Lägg till mer lagringsutrymme
- Rensa lagringsutrymmet för specifika användare
Gå tillbaka till sidan med bruksanvisningen
