Skladiščenje – Skladiščenje članov ekipe za čiščenje
Opomba: Pred izbrisom se ne prikaže potrditveno okno.
1. Pojdite v spodnji levi kot okna in kliknite na svoje inicialke ali ime.

2. Izberite »Nastavitve računa«.

3. Kliknite na »Team Storage«.

4. Poiščite želenega uporabnika.

5. Kliknite ikono za čiščenje (krtačo) v stolpcu »Dejanja«.

6. Izberite sporočila, ki vsebujejo datoteke, ki jih želite izbrisati.

7. Kliknite »Očisti izbrano«.
Vrnite se na stran z navodili za uporabo
