Izbriši račun
1. Pojdite v spodnji levi kot okna in kliknite na svoje inicialke ali ime.

2. Izberite »Nastavitve računa«.

3. Kliknite na »Profil«.

4. Pomaknite se do dna strani in kliknite »Trajno izbriši moj račun«.

5. Potrdite s klikom na »Trajno izbriši svoj račun«.
Vrnite se na stran z navodili za uporabo
