Πρόγραμμα θυγατρικών Filemail

Κερδίστε 20% προμήθεια ανά επιτυχή παραπομπή για έως και 1 έτος

εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών

Πώς να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα θυγατρικών Filemail

Εγγραφείτε ως συνεργάτης

Εγγραφείτε στο https://affiliate.filemail.com/. Είναι δωρεάν η εγγραφή σας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να μας πληρώσετε.

Παραπέμψτε ανθρώπους

Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη ποικιλία περιουσιακών στοιχείων μας για να προωθήσετε το Filemail. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να αναφέρετε.

Κερδίστε 20% Επιτροπή

Πληρώνονται για κάθε επιτυχημένη παραπομπή. Με τον όρο επιτυχημένη εννοούμε κάποιον που γίνεται πελάτης επί πληρωμή.

Διαφανές, εύκολο στη διαχείριση πρόγραμμα παραπομπών

Ρύθμιση και εκτέλεση με τη χρήση του TapAffiliate

Ταμπλό θυγατρικών
Αφιερωμένο ταμπλό
Αναφορές
Λεπτομερείς αναφορές
Ποικιλία περιουσιακών στοιχείων

Οφέλη του προγράμματος θυγατρικών μας

Γιατί θα πρέπει να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα θυγατρικών

Cookie 90 ημερών από το πρώτο κλικ
Απεριόριστες παραπομπές
20% Επιτροπή για έως και 1 έτος
Δωρεάν για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα
Μεγάλο εύρος περιουσιακών στοιχείων για να σας βοηθήσουν
Πολλαπλοί τρόποι παραπομπής

Υπολογιστής προμήθειας

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ & TOS

Ενημερώνουμε περιοδικά τη Συμφωνία του Προγράμματος Συνεργατών μας και θα σας ειδοποιούμε με email όταν το κάνουμε.

Q. Τι εννοείτε με τον όρο επιτυχημένη παραπομπή;

A. Μια επιτυχημένη παραπομπή είναι όταν κάποιος που μας παραπέμπετε γίνεται πελάτης που πληρώνει. Όταν το κάνει, τότε δικαιούστε προμήθεια. Εάν εγγραφεί για δοκιμαστική περίοδο και φύγει πριν γίνει πελάτης που πληρώνει, δεν παίρνετε προμήθεια.

Q. Πόσο καιρό κερδίζω προμήθεια για μια επιτυχημένη παραπομπή;

A. Θα λαμβάνετε προμήθεια από μια επιτυχημένη παραπομπή για έως και 1 έτος, δηλαδή 12 ημερολογιακούς μήνες, εάν παραμείνει ως πελάτης.

Q. Ποια είναι η διαφορά των ετήσιων και των μηνιαίων προγραμμάτων στην κερδισμένη προμήθεια;

A. Εάν μια επιτυχημένη παραπομπή πληρώσει για ένα ετήσιο πρόγραμμα, θα κερδίσετε 20% από το ετήσιο πρόγραμμα που έλαβαν. Εάν ένας επιτυχημένος παραπομπός πληρώσει για ένα μηνιαίο πρόγραμμα, τότε θα κερδίζετε 20% του μηνιαίου προγράμματος, κάθε μήνα, για έως και 1 έτος, εάν παραμείνει ως πελάτης.

Q. Τι συμβαίνει αν κάποιος που αναφέρω καταλήξει να εγκαταλείψει το Filemail πριν από το 1ο έτος;

A. Εάν ένας επιτυχημένος παραπομπός αποχωρήσει πριν από το τέλος του 1ου έτους, τη στιγμή της αποχώρησής του σταματά η προμήθεια για τον συγκεκριμένο παραπεμπόμενο.

Q. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα πληρωμών;

A. Λαμβάνετε την προμήθειά σας 30 ημέρες μετά από μια επιτυχημένη παραπομπή, η οποία θα αποδεσμευτεί την επόμενη ημερομηνία πληρωμής, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτύχετε το όριο πληρωμής.
Q. Ποιο είναι το όριο πληρωμής;

A. Για να λάβετε πληρωμή, πρέπει να φτάσετε τουλάχιστον $10 σε προμήθεια. Όταν φτάσετε το $10 ή περισσότερο, η πληρωμή σας θα προγραμματιστεί για απελευθέρωση την επόμενη ημερομηνία πληρωμής.
Q. Τι είναι η επόμενη ημερομηνία πληρωμής;

A. Η επόμενη ημερομηνία πληρωμής αναφέρεται στο πρώτο τέλος του μήνα μετά τις 30 ημέρες.
Q. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα για το πώς συνεργάζονται το όριο πληρωμής, το χρονοδιάγραμμα πληρωμής και η επόμενη ημερομηνία πληρωμής;

A. Ναι. Για παράδειγμα, μας συστήνετε κάποιον που γίνεται πελάτης που πληρώνει. 30 ημέρες μετά την επιτυχή παραπομπή η προμήθειά σας περιμένει να σας δοθεί. Στο τέλος του μήνα η πληρωμή απελευθερώνεται σε εσάς.

Q. Τι εννοείτε με το cookie 90 ημερών από το πρώτο κλικ;

A. Εσείς παραπέμπετε κάποιον σε εμάς. Για να πιστωθείτε ως συνεργάτης, η χρονική διάρκεια μεταξύ της πρώτης επίσκεψης του παραπεμπόμενου (πρώτο κλικ) και της στιγμής που θα εγγραφεί, μπορεί να απέχει το πολύ 90 ημέρες μεταξύ τους.

Q. Πώς λαμβάνω την προμήθειά μου;

A. Κατά την εγγραφή σας, θα σας ζητηθεί ο λογαριασμός σας στο PayPal. Η προμήθεια θα σταλεί στο λογαριασμό σας στο PayPal.

Q. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το εμπορικό σήμα της Filemail ως λέξη-κλειδί ή όρο αναζήτησης για να στοχεύσω και να χρησιμοποιήσω σε διαφημιστικά δίκτυα όπως το Google Ads, το Bing Ads κ.λπ.;

A. Όχι, δεν μπορείτε. Απαγορεύεται αυστηρά η υποβολή προσφορών για την επωνυμία μας. Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αναστολή ή τον τερματισμό του λογαριασμού σας. Επιπλέον, δεν θα κερδίσετε προμήθεια από τέτοιου είδους παραπομπές.

Q. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το εμπορικό σήμα του Filemail ως μέρος ενός νέου ονόματος τομέα;

A. Όχι, δεν μπορείτε. Πράγματα όπως Filemail.store, Filemail.shop, Filemail.co, δεν επιτρέπονται. Εάν χρησιμοποιήσετε το εμπορικό μας σήμα ως μέρος ενός νέου ονόματος τομέα, θα σας απαγορευτεί αμέσως και αμετάκλητα.

Q. Μπορώ να εγγράψω περισσότερους από έναν λογαριασμούς θυγατρικών και, συνεπώς, να έχω και να χρησιμοποιώ περισσότερους από έναν λογαριασμούς θυγατρικών;

A. Όχι, δεν μπορείτε. Επιτρέπεται να έχετε μόνο έναν λογαριασμό θυγατρικών. Εάν καταχωρήσετε περισσότερους από έναν, όλοι οι λογαριασμοί θα απαγορευτούν.

Ε.Το ταμπλό θυγατρικών μου λέει ότι είχα μια επιτυχημένη μετατροπή από μια παραπομπή. Γιατί δεν έχω λάβει την προμήθειά μου γι' αυτό;

A. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν έχει ληφθεί προμήθεια για κάτι που θεωρείται από το ταμπλό ως επιτυχής μετατροπή. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι ένας λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί, ο οποίος δεν παρουσιάζει καμία δραστηριότητα, καμία σύνδεση πέραν της αρχικής εγγραφής, δεν έχει στείλει κανένα αρχείο, δεν έχει λάβει κανένα αρχείο, δηλαδή δεν παρουσιάζει καμία απόδειξη ότι είναι πραγματικός χρήστης. Τέτοιοι πελάτες-φαντάσματα αποτελούν συχνά μέρος μιας ευρύτερης δόλιας δραστηριότητας, όπου μια πιστωτική κάρτα χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν δεν εντοπίσουμε καμία δραστηριότητα, θα ελέγξουμε ξανά μια εβδομάδα αργότερα για να δούμε αν υπήρξε ή όχι κάποια δραστηριότητα. Συνήθως ο εκδότης ή ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας, θα αμφισβητήσει τη συναλλαγή και θα λάβει επιστροφή χρημάτων. Έτσι, προφανώς θα περιμένουμε να βεβαιωθούμε για τη νομιμότητα του λογαριασμού και της πιστωτικής κάρτας, προτού καταβληθεί προμήθεια.

Q. Τι συμβαίνει με την προμήθεια που κερδίζω αν ο λογαριασμός μου ακυρωθεί λόγω παραβίασης των TOS;

A. Όλες οι εκκρεμείς και μελλοντικές προμήθειες είναι άκυρες.

Κάθε ισχυρισμός στις διαφημίσεις πρέπει να είναι πραγματικός, επαληθεύσιμος και όχι εξωφρενικός. Την ευθύνη και την ευθύνη για τυχόν ισχυρισμούς στις διαφημίσεις φέρει ο συνεργάτης που εκτελεί τις διαφημίσεις. Παρακαλούμε όλους τους συνεργάτες να σέβονται τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα σε όλες τις διαφημίσεις που δημοσιεύετε.

Η Filemail δεν πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη με οποιονδήποτε τρόπο, μορφή ή μορφή, για το τι υποστηρίζεται σε οποιεσδήποτε διαφημίσεις που δημοσιεύετε.

Ξεκινήστε να κερδίζετε 20% προμήθεια ανά παραπομπή

Δεν υπάρχουν ανώτατα όρια για το πόσα μπορείτε να κερδίσετε

Greek