Een overdracht of bestand uit een overdracht verwijderen
1. Klik op ‘Verzonden’ in de linkerzijbalk.

2. Selecteer de gewenste overdrachtssessie.

Om een volledige overdracht te verwijderen:
1. Klik op de knop ‘Meer opties’ (drie puntjes).

2. Selecteer ‘Verwijderen’.

Om een bepaald bestand te verwijderen:
1. Beweeg de muisaanwijzer over het bestand in de bestandslijst.

2. Klik op het prullenbakpictogram om het bestand te verwijderen.
Ga terug naar de pagina met de gebruiksaanwijzing
