Cum Utilizează Shetland Flyer Aerial Media Filemail

Studiu De Caz Privind Producția Media Aeriană

Fotografiere aeriană
Logo SFAM

Fond

În acest studiu de caz, am discutat cu Rory Gillies, director executiv al Shetland Flyer Aerial Media. Aceasta este o companie de producție media aeriană cu sediul în Insulele Shetland, un mic grup de insule situate la nord de Scoția.

Aceștia au peste 40 de ani de experiență în domeniul sistemelor de aeronave pilotate de la distanță, cu un echipaj format din piloți, operatori de cameră, videografi profesioniști, fotografi și topografi. Aceștia oferă servicii cum ar fi:

 • Fotografie
 • Cartografiere
 • Măsurători topografice
 • Geomatică
 • Prelucrare fotogrammetrică
 • Videografie

Provocările

Provocările cu care s-a confruntat Shetland Flyer Aerial Media (SFAM) au fost probleme care ar fi împiedicat, de asemenea, modul în care interacționează cu clienții lor și, prin urmare, experiența clienților atunci când lucrează cu ei. Fiind într-o afacere orientată spre servicii, clienții trebuiau să poată lucra cu Rory și echipa sa cât mai eficient și mai ușor posibil. 

Probleme cu care s-a confruntat SFAM și care au avut un impact asupra clienților săi, din cauza utilizării FTP:

 1. Unii clienți au considerat că este greu de utilizat. FTP poate părea descurajant pentru clienții care nu sunt foarte pricepuți la calculatoare.
 2. Viteze de transfer lente. Soluția lor actuală bazată pe FTP era foarte lentă. Atunci când trimiteau un număr mare de fișiere, viteza de transfer se prăbușea. 
 3. FTP nu dispunea de capacități de branding, așa că nu permitea SFAM să prezinte o imagine profesională și coerentă cu marca.
 4. FTP a avut probleme de securitate.
 5. Clienții trebuie să poată vedea produsele livrabile, cum ar fi imaginile și videoclipurile, înainte de a le descărca. Soluțiile bazate pe FTP nu prezentau miniaturi ale materialelor media pe care SFAM le produsese pentru client.

Obiectivele

Provocările menționate mai sus au trebuit să fie abordate pentru a atinge următoarele obiective:

 1. Un serviciu de transfer rapid de fișiere - clienții au un program pe care trebuie să-l respecte, așa că, prin extensie, furnizorii de servicii trebuie să se încadreze în același program.
 2. O interfață intuitivă pe care clienții o consideră ușor de utilizat. 
 3. Capabil să accepte o gamă largă de tipuri de fișiere.
 4. Furnizați previzualizări în miniatură ale videoclipurilor și imaginilor, astfel încât clienții să poată.
 5. Capacități de branding care promovează un aspect profesional.

Factori De Evaluare A Soluției

Factorii de evaluare utilizați de Rory pentru a evalua potențialele soluții au fost:

 1. Viteză; clienții au proiecte și contracte pe care trebuie să le respecte, astfel încât fișierele trebuie partajate cât mai repede posibil.
 2. O interfață ușor de utilizat, clienții nu au timp și nici chef să se informeze despre detaliile unei soluții.
 3. Previzualizări ale miniaturilor și pentru câte tipuri de imagini diferite.
 4. Dimensiunea maximă a fișierului. Imaginile realizate de drone sunt de înaltă rezoluție, de 20 - 25 megapixeli, ceea ce înseamnă că fișierele sunt uriașe. Ținând cont de faptul că videoclipurile sunt realizate din utilizarea acestor imagini ca un singur cadru într-un videoclip, poate duce la dimensiuni masive ale fișierelor.
 5. Gradul de personalizare oferit de soluțiile potențiale. 
 6. Securitatea și controlul accesului. Numai clientul ar trebui să poată accesa și descărca fișiere.

Soluțiile Testate

Rory a încercat următoarele soluții:

 1. WeTransfer
 2. DropBox
 3. Filemail

WeTransfer:  A încercat WeTransfer. Nu i-au plăcut reclamele și imaginile aleatorii pe care le afișează WeTransfer. A preferat prețurile oferite de Filemail.

DropBox: El a folosit DropBox pentru sincronizarea fișierelor și pentru partajarea fișierelor al căror conținut este mereu verde și care nu este posibil să se schimbe, adică șabloane de acorduri, procese etc. DropBox nu permite brandingul pe contul și intervalul de prețuri în care evaluau soluțiile.

Filemail: a fost aleasă ca soluție pentru transferul de fișiere, deoarece a răspuns provocărilor pentru îndeplinirea obiectivelor. Modul în care a utilizat-o este menționat în secțiunea următoare.

Cum Funcționează Rory Cu Filemail

Rory a folosit Filemail în felul următor:

 1. El a schimbat numele subdomeniului personalizat oferit de Filemail cu numele mărcii sale.
 2. El a folosit capacitățile de branding ale Filemails pentru a putea prezenta un aspect profesional în concordanță cu brandul său. Acest lucru a însemnat că a putut arăta logo-ul său, culorile companiei sale pe paginile de descărcare și e-mailurile automate trimise de Filemail în numele său.
 3. El a folosit aplicația Filemail pentru desktop, care folosește accelerarea transferului UDP pentru a atinge viteze de transfer care nu sunt posibile cu ajutorul soluțiilor bazate pe browser TCP.
 4. Filemail îi permite lui Rory să trimită fișiere de orice dimensiune și în orice format, așa că nu a avut probleme în această privință.

Cum Au Beneficiat Clienții Shetland Flyer Aerial Media

Clienții lui Rory au primit mai multe avantaje datorită faptului că Rory a folosit Filemail:

 1. O interfață de utilizator care este la fel de simplă ca trimiterea și primirea de e-mailuri. Clienții lui Rory au putut utiliza Filemail cu ușurință, astfel încât atât Rory, cât și clienții săi au putut continua să își îndeplinească contractul.
 2. Primirea rapidă a fișierelor de la Rory. Filemail oferă viteze de transfer rapide datorită serverelor distribuite la nivel global, asigurându-se că fișierele sunt transferate pe o distanță cât mai scurtă.
 3. Primirea fișierelor de la Rory într-un mod sigur. Filemail oferă multe componente care facilitează integritatea datelor, cum ar fi verificarea antivirus, verificarea erorilor, criptarea de la un capăt la altul, protecția prin parolă și drepturile de acces ale utilizatorului final.
 4. Capacitatea clientului de a previzualiza imaginile și clipurile video prin generarea de miniaturi a însemnat că clienții pot alege materialele colaterale pe care le doresc fără a pierde timp cu descărcarea lor.

Rory Gillies Mărturie

Logo SFAM
Filemail este minunat! Super convenabil și foarte fiabil. Am trimis tone de fișiere și întotdeauna ajung acolo la timp și fără presiune! Îi recomand 100%!

Faceți Mai Ușor Pentru Clienții Dvs. De Media Aeriană Să Lucreze Cu Dvs.

Toate Planurile Noastre Vin Cu O Perioadă De Încercare De 7 Zile

Romanian